Om Otto

Bildeling gjort trygt, gøy og bærekraftig!

Prøv Otto i dag.

Person som putter lader i el-bil

Otto er en bildelingstjeneste fra Bertel O. Steen.

Otto ble til fordi vi så at måten folk beveger seg på er i stor endring. Folk som bor på steder med gode sykkel- og kollektivmuligheter er ikke lenger så opptatte av å eie bil. Det går fint an å dele på én. Da slipper man masse stress, det er billigere og ikke minst mer bærekraftig. Visste du f.eks. at én delebil kan erstatte opp til 15 private biler?

Men det er digg med bil iblant. Det er godt for sjela å komme seg litt ut av byen. Besøke familie. Dra på tur med venner. Kanskje få unna noen ærender.

Vi i Otto er opptatte av å gjøre bildeling til noe trygt, bærekraftig og gøy, for alle dem som bidrar til miljøet ved å dele, fremfor å eie. Dere er tross alt fremtiden.

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen Detalj er en av Nordens største aktører innen salg- og servicetjenester for personbil og varebil.
Forhandlervirksomheten driver med nybilsalg av konsernets bilmerker, bruktbilsalg samt salg av servicemarkeds- og finansieringstjenester.

For deg som ønsker å leie en bil over en bestemt periode, og for avtalt kjørelengde, er leasing et godt alternativ. Her kan du lese mer om leasing av bil.

Våre verdier

 • Du kan føle deg trygg når du bruker Otto sin bildelingstjeneste

  Trygghet

  Vi tar oss av vedlikehold, service, dekkskift og renhold slik at du alltid kan være trygg på at bilene våre er i topp stand.

 • Vi er der du trenger oss

  Tilgjengelighet

  Vi skal være der folk trenger oss og til pris som gjør oss tilgjengelig for alle. Derfor tilbyr vi bl.a. alltid 20% rabatt til alle studenter.

 • Bildeling er bærekraftig. En delebil kan erstatte bruken av opp til 15 private biler

  Bærekraft

  Det er mange grønne grunner til å velge bildeling Otto. Visste du f.eks at én delebil erstatter bruken av opp til 15 private?

Visste du at en delebil kan erstatte 15 privatbiler?

- Transportøkonomisk institutt

Jobbe med oss?

Vi er alltid interessert i å snakke med nysgjerrige, flinke og trivelige folk som vil være med å endre måten vi forflytter oss på og som vil bidra til en grønnere verden.

Vi er Otto

Kontaktinfo

Otto besøksadresse

Sandakerveien 64
0483 Oslo

Otto firma-adresse

Solheimveien 7
1461 Lørenskog
Org. nr: 915 972 330

Support

Kontakt oss via chat, telefon
679 00 400 eller e-post
hei@otto.no

Kontakt oss via chat, telefon eller e-post

Last ned appen for bildeling